Argenta opening doors
logo Albo
Nederlands - Français

Nieuws

De albo® fenix wint de red dot design award

01/01/1970

Deze aluminium brievenbus combineert een moderne minimalistische vormgeving met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De red dot design awards worden jaarlijks toegekend aan producten die zich onderscheiden door onder meer hun innovatief karakter, vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid.

De albo® fenix, de designbrievenbus van albo®, kreeg recent een red dot design award. Deze award wordt sinds 1955 jaarlijks door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen toegekend aan producten die zich onderscheiden dankzij hun innovatief karakter, vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid. Een 37-koppige jury van internationaal vermaarde designers, architecten en designexperts beoordeelde dit jaar 4928 producten uit liefst 56 landen. De officiële overhandiging van deze red dot award vindt plaats in het Aalto-theater in Essen (Duitsland) op 29 juni. De albo® fenix en de andere winnende producten zullen aansluitend gedurende 1 jaar te bewonderen zijn in het red dot design museum.

Albo® eSafe, de nieuwe design pakketbrievenbussen

01/01/1970

De albo® eSafe is de nieuwe reeks designpakketbrievenbussen met een strakke vormgeving van albo® met drie types: albo® Columna eSafe, fenix eSafe en Boxis eSafe. Deze aluminium brievenbussen spelen in op de trend van de e-commerce, waarbij de consumenten steeds vaker pakketten online bestellen en die thuis laten leveren. Ze combineren een moderne minimalistische vormgeving met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Aangezien de Columna, fenix en Boxis volledig uit aluminium vervaardigd worden, biedt Argent Alu een levenslange garantie tegen roest. Deze albo® eSafe reeks voldoet aan de Belgische postnorm en de Europese norm EN13724. Ze zijn ideaal voor alle BPOST-postpakketten doos type 4, 5, 6 en 7 én de pakketdozen type 1, 2, 3 en 4 van de Nederlandse post.